hart for her Eerbeek

Ervaringen PowerslimErnie van Brink
Tot mijn 56e jaar ben ik nooit erg bezig geweest met mijn eetpatroon. Gaandeweg moest ik wel steeds grotere maten kleding kopen. Fietsen en wandelen, met name in de bergen, ging lastiger en ik kon niet meer goed bij mijn veters om ze te strikken.

Ik ben begonnen bij hart for her Eerbeek en vond het sporten leuk! Ik ben daar ook met PowerSlim begonnen en dat is mij heel makkelijk afgegaan. Het wekelijks wegen en de gesprekken met de coach waren een hele goede stimulans voor mij.

Zes keer per dag eten, leren omgaan met de hoeveelheid koolhydraten en nooit een hongergevoel. Mijn streven was om 13 kilo kwijt te raken, dat zijn er uiteindelijk 26 geworden!

Acht maanden en vele complimenten verder, ben ik naast een nieuw eetpatroon, ook nog van maat 42/44 naar maat 36/38 gegaan!! Maar het allerbelangrijkste is dat ik mij goed voel, makkelijker beweeg en weet dat ik dit kan vasthouden.

neem vrijblijvend contact op


 

 
Monique Krimp
Ik voel me weer vrouw!!
Natuurlijk ben en was ik al een vrouw, het enige verschil voor mij is dat ik me nu weer lekker voel in mijn eigen lijf en dat was wel even anders. Doordat ik een ongeluk had gehad, was ik niet meer in staat om te bewegen voor een maand of zes. Ik ben een echte emotionele eter en voelde mij zielig, omdat ik nauwelijks meer iets kon. Ik kon nog wel eten, maar dat was niet goed voor mij. Toen ik weer mocht bewegen ging dat echter niet zo makkelijk als ik gedacht had. Na een intensief revalidatietraject mocht ik weer zelf gaan sporten.

Gelukkig was er bij ons in het dorp een sportschool geopend alleen voor vrouwen! Dat was wat ik zocht en het geluk wil dat ik daar mijn coach en eigenaresse Mariëlle Walter tegen het lijf liep. Zij zag meteen dat ik niet lekker in mijn vel zat en vertelde mij dat ze mij daar mee kon helpen en zo begon mijn PowerSlim ervaring. Jeetje wat een informatie kreeg ik van haar, samen hebben we een plan gemaakt dat voor mij haalbaar was. Ik heb mijn gehele PowerSlim traject ervaren als super makkelijk. Een groot voordeel was, dat ik heerlijk kon eten en er een groot assortiment aan producten waren, die ik erg lekker vond. Zes eetmomenten per dag om de twee en een half uur, daar moest ik eerst wel even aan wennen. Dat was wel anders dan ik gewend was, maar het went wel snel kan ik je zeggen, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Mijn grootste valkuil, chocolade!! Maar ook daar hebben ze bij PowerSlim een oplossing voor, de melkchocolade chunk, zo lekker en hij proeft net als de kitkat…….mmmmmm. Inmiddels ben ik 31 kilo minder en ben nu al bijna een jaar stabiel. Anders leren eten en denken, nog altijd kan ik terug vallen op mijn coach voor advies en vragen over eten.

Iedereen die nog een twijfel heeft over het afvallen met PowerSlim kan in zeggen, gewoon doen, je zult versteld staan over wat het je brengt. Ik zit lekker in mijn vel en kan eten wat ik lekker vind.
Inez Hendriks
Vorig jaar een folder gekregen van Hart For Her in Eerbeek. Ben er binnen gelopen, het voelde gelijk goed, gezellige sfeer en onder professionele begeleiding begonnen met sporten. Tegelijkertijd begonnen met het dieet PowerSlim, wat een makkelijk te volgen dieet is. Altijd onder begeleiding iedere week wegen en inmiddels ruim 33 kilo afgevallen.

Gevolg: Ik heb minder last van mijn gewrichten, geen hoofdpijn meer. Krijg spieren en voel mij goed. Het leven wordt een stuk leuker en energieker. Het leuke is dat je veel complimenten krijgt.

Als ik terug kijk dan ben ik trots op hetgeen ik bereikt heb. Ik had het zonder de combinatie tussen trainen, discipline en het dieet nooit gered.

Ik kan het anderen aanbevelen als het roer drastisch om moet.

In het voorjaar van 2018 deelde Inez ook al haar ervaring met ons, dat je hierboven kunt terug lezen. Maar hoe is het nu met Inez? Samen met haar blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Drie jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Hart for her in Eerbeek. Ik ben daar begonnen met sporten en het Powerslim-programma. Het sprak me aan om dit onder persoonlijke begeleiding te doen. Na ruim een jaar wist ik mijn doel te bereiken.

Nu, zo’n 1,5 jaar later, lukt het me nog steeds om in balans te blijven. Zeker door de begeleiding van mijn coach. Doordat ik blijf terugkomen om te sporten en mezelf te laten wegen houd ik een stok achter de deur en kan ik mijn gezonde levensstijl blijven volhouden. Door het weegmoment word je weer met je neus op de feiten gedrukt en kan ik bijsturen indien nodig. Het is fijn om veel tips en recepten te krijgen.

Nu lukt het mij nog steeds om mijn nieuwe levensstijl vol te houden. Ik eet weinig koolhydraten en heb 6 eetmomenten op een dag, wat me prima bevalt en goed is vol te houden. Ook sport ik nog steeds een aantal keer per week.

Ik voel me nog steeds fantastisch en vind het weer leuk om kleding te kopen!

De producten van PowerSlim en PowerSlim Balance gebruik ik soms nog, omdat het makkelijk in gebruik is en voor mij als onderneemster een makkelijk tussendoortje is.

Het concept Hart for Her is voor mij een uitkomst, superfijne coach, gezellige sportieve sfeer, fantastische begeleiding en een fijne plek om te zijn!

Coach Mariëlle:
"Inez wilde graag een gezondere levensstijl en is vol overgave begonnen met PowerSlim. En als ze iets doet gaat ze ervoor, dat heb ik gemerkt. Ze heeft haar levensstijl aangepast en als het even iets minder ging zorgde ze er snel voor om de balans in haar eetpatroon weer terug te brengen. Blij met haar nieuwe lijf!"