hart for her Eerbeek

Ervaringen Slank&FitSilvia Paalman
Al jaren dacht ik bij mezelf "er moeten toch echt een paar kilo's vanaf", echter het bleef bij denken en enkele halfslachtige pogingen.

Nu zo'n 2 jaar geleden bleek dat ik een te hoge bloeddruk had en nu dit met medicijnen na een jaar een onder controle was, ben ik begin 2018 gaan sporten bij hart for her Eerbeek.
In september 2018 heb ik een voorlichtingsavond bijgewoond over het afvalprogramma (leefstijl) van Benfit, Slank&Fit genoemd. Dit is gebaseerd op "normaal" eten op basis van de schijf van 5 (aantal calorie├źn per dag) en leek mij wel wat. Elke week een nieuw menu voor elke dag en elke week op "controle" om te wegen en te meten, dus een stok achter de deur! Het programma is erg makkelijk te volgen en het gezin kan gewoon mee-eten. Mijn doel was om 15 kilo af te vallen en nu na 5 maanden kan ik zeggen dat ik dat heb bereikt!! Andere doelen waren o.a. weer leuke kleren kunnen kopen en het dragen van mijn trouwring en ook die doelen zijn bereikt. Een fijne bijkomstigheid is dat mijn bloeddruk verder daalt en als dat zo blijft gaan we afbouwen met de medicijnen, hoe fijn is dat!

We gaan nog door voor een paar extra kilootjes en dan nog de kunst om stabiel te blijven. Maar met deze nieuwe leefstijl heb ik goede hoop dat we dat gaan fixen.