hart for her Eerbeek

Jouw coaches


Ik ben Mariëlle Walter en heb samen met mijn huidige man 6 kinderen. Na een roerige periode was ik 82 kilo en was daar met mijn 1.71m helemaal niet blij mee natuurlijk. Ik heb PowerSlim gedaan en was met 13 weken 12 kilo afgevallen, zonder honger. Ik wil graag meer mensen helpen om weer op een gezond gewicht te komen.

Van oorsprong ben ik verpleegkundige (tot 1991) en later (tot 2016) werkzaam geweest in ziekenhuis Rijnstate (Arnhem) als operatieassistent bij de bariatrie. Dit zijn maagverkleiningen door gastric bypass en gastric sleeve bij patiënten met morbide obesitas.

In mei 2016 ben ik begonnen met mijn sportschool voor vrouwen “hart for her Eerbeek”. Ik heb PowerSlim in mijn sportschool omdat het de ideale combinatie is om begeleid af te vallen en tegelijk begeleid te worden in sporten. Ik hoop vele vrouwen, maar ook mannen (mogen komen buiten de openingstijden), te begeleiden naar een gezond gewicht. Het is prachtig om te zien, hoe mensen door een beter gewicht en meer spierkracht zich beter gaan voelen en nog meer te kunnen genieten van het leven!

Uiteraard ben je ook welkom als je niet bij mij komt sporten, maar wel met PowerSlim wilt afvallen en mijn begeleiding wilt hebben.


 

 
Hoi allemaal,

Ik stel me graag even aan jullie voor. Mijn naam is Ellen en sport bij hart for her Eerbeek. Wat ik destijds leuk vond aan de advertentie van deze sportschool was : “hier zijn geen spiegels en geen mannen”.

Dit was voor mij een duwtje in de rug om hier te gaan sporten. Ik sport ongeveer 3 x per week en heb ook het PowerSlim dieet gevolgt. Ik voel me beter in m’n vel en dat motiveert me om jullie te begeleiden in het Powerslim traject.

Ik ben Mirjam Mensink, 55 jaar en woon in Apeldoorn. Ik heb de laatste 1,5 jaar als personal trainer gewerkt. Vanuit deze kennis ga ik jullie zo goed mogelijk begeleiden en motiveren.

Ik ben Annemiek Langelaan. Sinds 1,5 sta ik met veel plezier in het circuit bij hart for her Eerbeek.

In september 2018 ben ik met Ton in Loenen komen wonen vanuit Alphen aan de Rijn en ik kan wel zeggen dat ik hier nog geen moment spijt van heb gehad. Naast dat ik bij Hart for her werk heb ik ook mijn eigen Bed and Breakfast (B&B de Loenense Bossen).

Ik ben toen ook begonnen bij hart for her Eerbeek en heb er nu ook mijn werk van gemaakt. In het verleden heb ik veel facetten in de gezondheidzorg gezien waar ik als verpleegkundige heb gewerkt. Nu vind ik het vooral heerlijk om preventief met gezondheidzorg bezig te zijn door in het circuit te staan om jullie te begeleiden en als Vytal en Powerslim coach.

Ik ga samen met jullie, mooie, lieve en gezellige vrouwen, werken aan een gezond en fit leven.

Ik ben Jolanda Schweertman, getrouwd en heb 2 dochters.

Ik woon al bijna 50 jaar in Eerbeek. Ik heb groepslessen verzorgd bij Kees van der Veen, Hippman en gymnastiekverenigingen. Ook heb ik gastlessen gegeven in het primair onderwijs.

En nu komt ik bij hart for her Eerbeek!!!
Op naar een gezellige tijd!