hart for her Eerbeek

Jouw coaches


Ik ben Mariëlle Walter en heb samen met mijn huidige man 6 kinderen. Na een roerige periode was ik 82 kilo en was daar met mijn 1.71m helemaal niet blij mee natuurlijk. Ik heb PowerSlim gedaan en was met 13 weken 12 kilo afgevallen, zonder honger. Ik wil graag meer mensen helpen om weer op een gezond gewicht te komen.

Van oorsprong ben ik verpleegkundige (tot 1991) en later (tot 2016) werkzaam geweest in ziekenhuis Rijnstate (Arnhem) als operatieassistent bij de bariatrie. Dit zijn maagverkleiningen door gastric bypass en gastric sleeve bij patiënten met morbide obesitas.

In mei 2016 ben ik begonnen met mijn sportschool voor vrouwen “hart for her Eerbeek”. Ik heb PowerSlim in mijn sportschool omdat het de ideale combinatie is om begeleid af te vallen en tegelijk begeleid te worden in sporten. Ik hoop vele vrouwen, maar ook mannen (mogen komen buiten de openingstijden), te begeleiden naar een gezond gewicht. Het is prachtig om te zien, hoe mensen door een beter gewicht en meer spierkracht zich beter gaan voelen en nog meer te kunnen genieten van het leven!

Uiteraard ben je ook welkom als je niet bij mij komt sporten, maar wel met PowerSlim wilt afvallen en mijn begeleiding wilt hebben.


 

 
Ik ben Willemien Kemkes-Brouwer, geboren in 1968, getrouwd met Bert en wij hebben 2 dochters (Annemiek en Ellen ) en 1 schoonzoon (Rutger ). In 2018 en deel van 2019 heb ik in Engeland gewoond en sinds juli 2019 ben ik weer terug in Apeldoorn.

Ik ga jullie met enthousiasme, humor en passie motiveren om een lekkere work out te doen, zodat iedereen met een goed gevoel weer naar huis gaat. Ik heb vele jaren volleybaltraining gegeven en volleybal nog steeds bij een oergezellig dames recreanten team. Ik heb in Engeland gesport bij de collega’s van Curves. Ook heb ik diverse andere sporten gedaan.
Zo ben ik er wel achter gekomen dat je zonder humor, plezier en een goed gevoel niet lekker sport.

Ik zie jullie graag in Eerbeek!

Hoi allemaal,

Ik stel me graag even aan jullie voor. Mijn naam is Ellen en sport al ruim 2 jaar bij hart for her Eerbeek. Wat ik destijds leuk vond aan de advertentie van deze sportschool was : “hier zijn geen spiegels en geen mannen”.

Dit was voor mij een duwtje in de rug om hier te gaan sporten. Ik sport ongeveer 3 x per week en volg ook het PowerSlim dieet en met succes. Ik voel me beter in m’n vel en dat motiveert me om jullie allemaal te gaan begeleiden en te stimuleren in het circuit.

Vanaf nu zullen jullie me niet meer alleen op de apparaten zien, maar af en toe ook midden in het circuit en hoop met elkaar veel plezier te hebben met het sporten.
Zet ‘m op ladies !!