hart for her Eerbeek

Sporten


Welkom bij hart for her Eerbeek. Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Mariëlle Walter, geboren in 1966 en moeder van 3 zonen. Na mijn opleiding voor verpleegkundige heb ik de opleiding voor operatie-assistente gedaan. Beide in het ziekenhuis in Deventer. Na 6 jaar full-time moederschap ben ik weer op de operatiekamer gaan werken in Ede en Arnhem. Ik werd 50 en heb de stoute schoenen aangetrokken om ondernemer te worden. En het werd een mooie hart for her vestiging in Eerbeek. hart for her is een landelijke organisatie met vele locaties door heel Nederland. Voor andere locaties kun je naar de algemene website van hart for her www.hartforher.nl gaan.Sportschool in Eerbeek


hart for her is er speciaal voor vrouwen, jong, oud, volslank of slank, met make-up of zonder. Iedereen is welkom, de één wil gewicht verliezen, de ander wil een gezondere levensstijl gaan krijgen en weer een ander wil fit en gezond blijven.
Veel vrouwen vinden sporten niet echt leuk, maar omdat wij het anders doen, ga je het wel leuk vinden! Ook omdat je binnen 30 minuten het circuit doorloopt. Alle grote spiergroepen komen aan bod en tegelijkertijd doe je een intervaltraining, waardoor je conditie behoorlijk toeneemt.
Je kunt komen, wanneer het jou uitkomt en we staan voor fun, friendship en feelgood. We maken het gezellig, gaan fijn met elkaar om en we zorgen dat je je goed gaat voelen.
Er staat altijd iemand in het circuit, om je te helpen of zo nodig aan te moedigen.
Iedereen kan bij ons sporten, de apparatuur is gebruiksvriendelijk, iedereen kan er op zijn eigen niveau op trainen. De apparaten hoef je niet in te stellen, je kunt zo starten. De apparaten maken gebruik van hydraulische weerstand, dat is te vergelijken met weerstand van het water als je zwemt. Hoe hoger je tempo en kracht, hoe zwaarder je training is.
hart for her is leuk, het verveelt niet omdat je snel van toestel wisselt, omdat je het samen met anderen doet en omdat er muziek speelt. Je hoeft niet te wachten. Je kunt altijd door omdat iedereen tegelijkertijd doorschuift.
Je gaat je lekkerder voelen, omdat je energieniveau en uithoudingsvermogen omhoog gaat.

Mogen we je verwelkomen?
Bel voor een afspraak of loop gewoon eens naar binnen!